Ντελιβεράς διέκοψε τα επεισόδια, για να παραδώσει πίτσα! – Video

ντελιβερας επεισοδια

Όπως κάθε φορά που συγκαλείται η σύνοδος των 20 πλουσιότερων χωρών στον κόσμο, η γνωστή σύνοδος των G20, έτσι και φέτος διοργανώθηκε να γίνει στην πόλη του Αμβούργου στην Γερμανία. Όπως ήταν αναμενόμενο διοργανώθηκαν από πλήθος κόσμου συλλαλητήρια και πορείες, για να διαμαρτυρηθούν για την φτώχεια και τις πολιτικές που εφαρμόζουν οι συγκεκριμένες χώρες σε διάφορα θέματα. Οι διαδηλωτές ήρθαν σε σφοδρή σύγκρουση με τις δυνάμεις των αστυνομικών, όπως και στο παρελθόν που υπήρξαν κατά καιρούς και αιματηρά επεισόδια.

Ωστόσο στο κέντρο του Αμβούργου και την ώρα που τα επεισόδια εξελίσσονταν, κάποιος πείνασε και παρήγγειλε να του φέρουν μια πίτσα στο σπίτι του. Και επειδή το θέμα της πίτσας είναι ιερό για πολλούς…Έτσι και ο ντελιβεράς σεβάστηκε την πείνα του πελάτη του και έκανε τα πάντα για να τον εξυπηρετήσει. Ακόμα και αν χρειαζόταν να περάσει μέσα από την καρδιά των διαδηλώσεων και να διακόψει τα επεισόδια για να παραδώσει την πίτσα στον πελάτη του. Όπως και έκανε φυσικά, αψηφώντας κάθε κίνδυνο και κάνοντάς τον viral στο διαδίκτυο, αφού την συγκεκριμένη ενέργεια την κατέγραψαν τόσο από κινητά, όσο και από ειδησιογραφικά δίκτυα.

Ο ντελιβεράς γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες διαδηλωτές που τον χειροκροτούσαν και τον επευφημούσαν, δίνοντας έτσι μια αστεία και χαρούμενη νότα στα επεισόδια που πραγματοποιούνταν μέχρι εκείνη την στιγμή.

image credit: youtube.com, andiegouniontribune.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ